visie

TopPainters streeft te allen tijde naar een uiterst tevreden klant. Hoogwaardige kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn hierbij zeer belangrijk. Ook zorgen wij graag goed voor onze schilders. We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met plezier en vakkundigheid uit kunnen voeren. Wanneer wij hierin slagen zijn alle partijen tevreden.

Naast de hoge kwaliteit van dienstverlening vinden wij de positieve houding en mentaliteit van ons uitvoerend personeel een zeer belangrijk en uniek aspect. Een glimlach doet veel goeds! Onze collega’s zijn zich hiervan bewust en vormen dagelijks met trots het uithangbord van onze organisatie.

TopPainters gaat uit van een langdurige samenwerking, waarbij we blijven luisteren naar de wensen en eisen van de klant. In nauw overleg streven we naar perfectie. Voor ons geldt: afspraak is afspraak.

Wilt u graag meer weten over TopPainters en haar geschiedenis? U kunt te allen tijde telefonisch contact opnemen of langs komen op kantoor voor een kopje koffie!

top