Organisatie

TopPainters is een regionaal schildersbedrijf met het kantoor in Breda. Op het kantoor worden klanten ontvangen, offertes besproken, medewerkers ondersteund en processen als opleiding, kwaliteitszorg, arbo en milieu georganiseerd. Daarnaast voorzien verschillende leveranciers ons van kwalitatief hoogstaande producten en materialen. Hierdoor kunnen wij zeer effici├źnt werken en wordt onze productiviteit aanzienlijk verhoogd.

Een flexibele houding en hoge kwaliteit van dienstverlening zijn onze belangrijkste speerpunten. Door de korte lijnen kunnen wij snel handelen en heeft de klant een vast aanspreekpunt. Dit betekent dat wij bij noodgevallen of een dringend verzoek per direct of op zeer korte termijn paraat staan. Hetzelfde geldt voor nieuwe klanten, waarbij wij zorg dragen voor een prettige opstart van de samenwerking. Zowel de schilder offerte als de uitvoer van de werkzaamheden dient als prettig ervaren te worden.

Schilder offerte

Wanneer u meer te weten wilt komen over schildersbedrijf TopPainters, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem vrijblijvend contact op, een schilder offerte is bij ons gratis en vrijblijvend!

top