MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de laatste jaren een belangrijk aspect geworden bij de schilderwerkzaamheden van TopPainters.
TopPainters streeft naar een duurzame werkplaats voor zowel de klanten als voor onze collega’s. Een duurzame filosofie waarbij sociale, ecologische en economische aspecten centraal staan.

Verantwoord personeelsbeleid

Het belangrijkste onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we verantwoord omgaan met onze collega’s. De gezondheid en het welzijn van onze collega’s zijn onze belangrijkste zorg. Op verschillende vlakken stralen we uit dat het schilderteam van TopPainters één team is. Een zeer laag ziekteverzuim is hier een gevolg van, waar onze klanten en collega’s van profiteren.
Ook de veiligheid van onze collega’s wordt gewaarborgd. Bij al onze klanten wordt een risico-rapport opgesteld, waarin eventuele risico’s en onveilige situaties beschreven staan. Naar aanleiding van dit rapport wordt een plan van aanpak opgesteld met als doel het verzorgen van een uiterst veilige werksituatie.

Milieubewust ondernemen

Gebruik van biologisch afbreekbare materialen en producten met weinig verpakkingsmateriaal zijn voorbeelden van manieren waarop TopPainters milieuverantwoord probeert te werken. Ook houden we in samenwerking met onze leveranciers constant de innovaties op het gebied van materiaalgebruik in de gaten. Onze grootste kracht op het gebied van MVO is de verwerking van afval. In samenwerking met onze collega’s van TopWasteService adviseren we onze klanten over hoe zij zo milieubewust mogelijk hun afval kunnen scheiden bij verbouwingen en grootschalige werkzaamheden. Bovendien kunnen we de afvalverwerking voor onze klanten verzorgen op een ecologische verantwoorde manier, waarbij buiten het milieu ook kostenbesparing centraal staat.

top